BLOG

No-Exit! blog
13
octombrie 2015

„Escape the Room” – cel mai la moda joc de echipa al momentului

Suspans,relaxare,stres,incredere,atentie,gandire laterala,frustrare,intuitie,enigma,distractie …
Acestea sunt doar cateva dintre cuvintele cheie ale conceptului de Escape Room.
Esential este ca participantii la joc sa intre in pielea personajului , sa se concentreze si sa lucreze in echipa in asa fel incat sa reuseasca sa evadeze pana in 60 de minute!
Vei petrece timp de calitate si te vei distra intr-un mod inteligent si captivant fie ca vii cu gasca de prieteni ,cu iubitul sau iubita, cu cel mai bun prieten sau cu copiii.
No-Exit Escape Rooms isi propune sa se diferentieze prin decorul foarte realist si prin atmosfera pe care cele doua camere o au, prin activarea simturilor primare si prin senzatia de antiteza dintre simplitatea aparenta a camerelor si complexitatea lor ulterioara.
Gandirea laterala este strans legata de intuitie, creativitate si dispozitie motiv pentru care s-a intamplat ca echipe cu experienta in Escape Room sa iasa din camere destul de greu si echipe la prima evadare sa iasa intr-un interval de timp scurt.
Evadarea inseamna exercitiul mintii, inseamna incredere in echipa, inseamna o altfel de distractie si nu in ultimul rand inseamna dezvoltare personala si ajuta cresterea increderii de sine.
rezervari@no-exit.ro
www.no-exit.ro
0747NOEXIT
George Enescu 32

Tagged with: , , , ,
Shared
No Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *